АТО, госпиталь, Александр КазимировУ харківському госпіталі помер контрактник 24-ї бригади, яка базується у Яворові на Львівщині. Про це повідомили на сторінці 24-ї ОМБр у Facebook, інформує ZAHID.NET

У понеділок, 26 лютого, у Харківському військовому госпіталі помер 21-річний військовий 24-ї окремої механізованої бригади ім. Короля Данила, яка дислокується у Яворові на Львівщині. Загиблого звати Олександр Казміров, він є уродженцем Хмельниччини.

"Велике горе сталося сьогодні у нашій бригаді. У військовому госпіталі міста Харків від раніше отриманих поранень помер 21-річний військовослужбовець "королівської бригади" Казміров Олександр з Хмельниччини", – йдеться у повідомленні на сторінці 24-ї ОМБр.

21-річний Олександр Казмірчук воював у складі 24-ї окремої механізованої бригади ім. Короля Данила

За інформацією хмельницького місцевого видання "Всім", Олександр Казміров є уродженцем села Щербані Старосинявського району Хмельницької області. До Харківського госпіталю потрапив після важкого поранення, яке отримав 18 лютого у зоні АТО. Увесь цей час перебував у комі та помер, так і не прийшовши до тями. За попередньою інформацією, поховають його у середу, 28 лютого.


В харьковском госпитале умер контрактник 24-й бригады, которая базируется в Яворове на Львовщине. Об этом сообщили на странице 24-й ОМБр в Facebook, передает ZAHID.NET

В понедельник, 26 февраля, в Харьковском военном госпитале скончался 21-летний военный 24-й отдельной механизированной бригады им. Короля Данила, которая дислоцируется в Яворове на Львовщине. Погибшего зовут Александр Казмиров, он является уроженцем Хмельницкой области.

"Большое горе произошло сегодня в нашей бригаде. В военном госпитале города Харьков от ранее полученных ранений скончался 21-летний военнослужащий "королевской бригады" Казмиров Александр из Хмельницкого", - говорится в сообщении на странице 24-й ОМБр.

21-летний Александр Казмирчук воевал в составе 24-й отдельной механизированной бригады им. короля Данила

По информации хмельницкого местного издания "Всем", Александр Казмиров является уроженцем села Щербани Старосинявского района Хмельницкой области. В Харьковский госпиталь попал после тяжелого ранения, которое получил 18 февраля в зоне АТО. Все это время находился в коме и умер, не приходя в сознание. По предварительной информации, похоронят его в среду, 28 февраля.