нет воды, авария, утечка, ЛьвовводоканалРемонтні бригади ЛМКП "Львівводоканал" ліквідовують витоки води. Про це повідомляє диспетчерська служба ЛМКП "Львівводоканал".

Так, у зв'язку з ремонтними роботами по ліквідації витоку на вул. Котлярська, 6, сьогодні, 27 лютого, з 10.30 до 15.00 призупинено водопостачання на вул. Котлярська, вул. Таманська, вул. Шпитальна.

Також у зв'язку з ремонтними роботами з ліквідації витоку води на вул. Ковальська, 15, сьогодні, з 11.00 до 16.30 призупинено водопостачання в районі, обмеженому вул. Промислова, р-н "Рогатки", до вул. Пластова (вул. Ковальська, вул. Ребета, вул. Гамалії, вул. Таращанська, вул. Потелицька, вул. Молочна, вул. Новознесенська, вул. Пластова, вул. Хмельницького ("Рогатка"), вул. Зустрічна, вул. Промислова, вул. Кошова, вул. Щоголева, вул. Горіхова, вул. Бодянського, вул. Миргородська, вул. Теребовлянська, вул. Шатківського, та прилеглі до них вулиці.

У зв'язку з ремонтними роботами з встановлення лічильника на вул. Ш. Руставелі, 34, сьогодні з 11.00 до 15.00 призупинено водопостачання до будинку на вул. Ш. Руставелі, 34.


Ремонтные бригады ЛГКП "Львовводоканал" ликвидируют утечки воды. Об этом сообщает диспетчерская служба ЛГКП "Львовводоканал".

Так, в связи с ремонтными работами по ликвидации утечки на ул. Котлярська, 6, сегодня, 27 февраля, с 10.30 до 15.00 приостановлено водоснабжение на ул. Котлярская, ул. Таманская, ул. Госпитальная.

Также в связи с ремонтными работами по ликвидации утечки воды на ул. Кузнечная, 15 сегодня, с 11.00 до 16.30 приостановлено водоснабжение в районе, ограниченном ул. Промышленная, р-н "Рогатки", до ул. Пластова (ул. Кузнечная, ул. Ребета, ул. Гамалеи, ул. Таращанская, ул. Потелыцкая, ул. Молочная, ул. Новознесенская, ул. Пластова, ул. Хмельницкого ("Рогатка"), ул. Встречная, ул. Промышленная , ул. Кошевая, ул. Щеголева, ул. Ореховая, ул. Бодянского, ул. Миргородская, ул. Теребовлянская, ул. Шаткивского, и прилегающие к ним улицы.

В связи с ремонтными работами по установке счетчика на ул. Ш. Руставели, 34, сегодня с 11.00 до 15.00 приостановлено водоснабжение в доме на ул. Ш. Руставели, 34.