книга, АТО, Владимир БруньковскийЛьвівський центр надання послуг учасникам бойових дій організовує презентацію книжки автора-учасника АТО Володимира Бруньковського (псевдонім Григорій Обертайло) "Скепсис". Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На презентацію запрошують учасників АТО, членів їх сімей, волонтерів, представників громадських організацій та всіх небайдужих львів’ян. Під час презентації можна буде поспілкуватись з автором та придбати його книгу з автографом.

Зустріч відбудеться у п’ятницю, 2 березня, о 15.30 у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій за адресою вул. Пекарська, 41.

Довідка SQ. "Скепсис" — фронтова повість, в якій показані проблеми української армії. Події відбуваються протягом 2014-2015 рр. на сході України в зоні АТО. Назви населених пунктів, де вони проходили, не вказані навмисно, імена та позивні діючих осіб змінені. Твір створений на основі реальних подій. У своїй книзі автор розповідає про рік, проведений на війні звичайною людиною - мобілізованим офіцером, акцентує на внутрішніх проблемах нашого суспільства, копією якого завжди були та будуть Збройні Сили.

Григорій Обертайло (Володимир Бруньковський) народився 1976 року в Криму в родині військових. Вчився в різних містах колишнього СРСР, школу закінчив у місті Новояворівськ, Львівської області. В 1994 році поступив у ОІСВ (Одеський Інститут Сухопутних Військ), який успішно закінчив у 1998 році за фахом "Бойове застосування аеромобільних підрозділів". Після чотирирічної служби в ЗСУ звільнився, розчарований системою. Після довгих пошуків знайшов себе в мистецтві ф’юзингу, чим і займається дотепер. В 2014 році призваний до лав ЗСУ через вторгнення російських військ на територію України, та подальшої окупації нею східних областей. Рік, проведений безпосередньо на фронті, підштовхнув його до написання першого твору – повісті "Скепсис". Наразі автор не залишає літературної діяльності, працюючи над збіркою оповідань.


Львовский центр предоставления услуг участникам боевых действий организует презентацию книги автора-участника АТО Владимира Бруньковського (псевдоним Григорий Обертайло) "Скепсис". Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

На презентацию приглашают участников АТО, членов их семей, волонтеров, представителей общественных организаций и всех неравнодушных львовян. Во время презентации можно будет пообщаться с автором и приобрести его книгу с автографом.

Встреча состоится в пятницу, 2 марта, в 15.30 во Львовском центре предоставления услуг участникам боевых действий по адресу ул. Покраска, 41.

Справка SQ. "Скепсис" - фронтовая повесть, в которой показаны проблемы украинской армии. События происходят в течение 2014-2015 гг. на востоке Украины в зоне АТО. Названия населенных пунктов, где они проходили, не указанные специально, имена и позывные действующих лиц изменены. Произведение создано на основе реальных событий. В своей книге автор рассказывает о годе, проведенном на войне обычным человеком - мобилизованным офицером, акцент на внутренних проблемах общества, копией которого всегда были и будут Вооруженные Силы.

Григорий Обертайло (Владимир Бруньковський) родился в 1976 году в Крыму в семье военных. Учился в разных городах бывшего СССР, школу закончил в городе Новояворовск Львовской области. В 1994 году поступил в ОИСВ (Одесский институт сухопутных войск), который успешно закончил в 1998 году по специальности "Боевое применение аэромобильных подразделений". После четырехлетней службы в ВСУ уволился, разочарованный системой. После долгих поисков нашел себя в искусстве фьюзинга, чем и занимается до сих пор. В 2014 году призван в ряды ВСУ из-за вторжения российских войск на территорию Украины и последующей оккупации ею восточных областей. Год, проведенный непосредственно на фронте, подтолкнул его к написанию первого произведения - повести "Скепсис". Сейчас автор не оставляет литературной деятельности, работая над сборником рассказов.