пожар, квартираУ Самборі вогнеборці ліквідували пожежу в квартирі житлового будинку. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Льівській області.

25 грудня о 15:09 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Самборі на вул Стебельського. Пожежа виникла в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

Через сильне задимлення, що виникло внаслідок пожежі, вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання. О 15:25 пожежу вдалось локалізувати, та о 15:32 повністю ліквідувати в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 9 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Обставини події встановлюються. На пожежі ніхто не постраждав.


В Самборе пожарные ликвидировали пожар в квартире жилого дома. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины в Льивський области.

25 декабря в 15:09 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Самборе ул Стебельского. Пожар возник в квартире на третьем этаже пятиэтажного жилого дома.

Из-за сильного задымления, возникшего в результате пожара, пожарным пришлось работать в специальных аппаратах защиты органов дыхания. В 15:25 пожар удалось локализовать, и в 15:32 полностью ликвидировать в составе звена газодымозащитной службы. В результате пожара огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 9 кв.м.

К ликвидации пожара привлекли 8 человек личного состава и 2 единицы спецтехники. Обстоятельства происшествия устанавливаются. На пожаре никто не пострадал.