трамвай, маршрут, Новый годТрамваї № 3, 6 і 8 курсуватимуть у новорічну ніч. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛКП "Львівелектротранс", у новорічну ніч — з 31 грудня 2018 року на 1 січня 2019 року, курсуватимуть трамвайні маршрути № 3, 6, 8.

"У новорічну ніч, із 31 грудня на 1 січня, у Львові курсуватимуть трамваї трьох маршрутів: № 3 (площа Соборна — Аквапарк), № 6 (Залізничний вокзал — вул. Миколайчука) і № 8 (площа Соборна — вул. Вернадського). Згідно з попередньо узгодженим та затвердженим в управлінні транспорту графіком, інтервал руху святкових рейсів коливатиметься від 19 до 35 хвилин".

ЛКП "Львівелектротранс".

За інформацією управління транспорту Львівської міської ради, також у новорічну ніч працюватимуть нічні автобусні маршрути.


Трамваи № 3, 6 и 8 будут курсировать в новогоднюю ночь. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в ЛКП "Львовэлектротранс", в новогоднюю ночь - с 31 декабря 2018 на 1 января 2019 года, будут курсировать трамвайные маршруты № 3, 6, 8.

"В новогоднюю ночь, с 31 декабря на 1 января, во Львове будут курсировать трамваи трех маршрутов: № 3 (площадь Соборная - Аквапарк), № 6 (Железнодорожный вокзал - ул. Миколайчука) и № 8 (площадь Соборная - ул. Вернадского). Согласно с предварительно согласованным и утвержденным в управлении транспорта графиком, интервал движения праздничных рейсов будет колебаться от 19 до 35 минут ".

ЛКП "Львовэлектротранс".

По информации управления транспорта Львовского городского совета, также в новогоднюю ночь будут работать ночные автобусные маршруты.