дорога, ремонтУ мерії Львова повідомили про плани на ремонти доріг у місті.

Як інформує прес-служба Львівської міської ради, у 2019 році заплановано розпочати реконструкцію пл. Двірцевої, капітальний ремонт вул. С. Бандери, вул. Шевченка. Також у 2019 році планують ремонт шляхопроводу на вул. Кульпарківській та будівництво шляхопроводу на вул. Шевченка-вул. Ковча.

Окрім того, заплановано будівництво велосипедної доріжки на просп. В. Чорновола (від вул. В. Липинського до вул. Варшавської), вул. Варшавській (від просп. В. Чорновола до вул. Замарстинівської), вул. Замарстинівській (від вул. Варшавської до вул. І. Мазепи). Вже виготовлено ПКД та проведено експертизу проекту. Загалом Львів перетнув позначку у 100 км велосипедних шляхів, а план до 2020 року — 268 км.


В мэрии Львова сообщили о планах на ремонт дорог в городе.

Как сообщает пресс-служба Львовского городского совета, в 2019 году планируется начать реконструкцию ул. Дворцовой, капитальный ремонт ул. С. Бандеры, ул. Шевченко. Также в 2019 году планируется ремонт путепровода на ул. Кульпарковской и строительство путепровода на ул. Шевченко-ул. Ковча.

Кроме того, запланировано строительство велосипедной дорожки на ул. В. Черновола (от ул. В. Липинского к ул. Варшавской), ул. Варшавской (от ул. В. Черновола до ул. Замарстиновской), ул. Замарстыновской (от ул. Варшавской до ул. И. Мазепы). Уже изготовлено ПСД и проведена экспертиза проекта. В общем Львов пересек отметку в 100 км велосипедных путей, а план до 2020 года - 268 км.