строительство, придавило, работникЗа повідомленням Швидкої медичної допомоги, по вул. Маловолосківській на будівництві ЖБК "Обрій" на працівника впала металева конструкція. Про це інформують на Гарячій лінії міста.

В результаті постраждав 35-річний чоловік. Його госпіталізовано в Міську клінічну лікарню швидкої допомоги. За попередньою інформацією, у постраждалого закритий перелом правої ноги, плеча, а також травматичний шок. 

Як повідомила прес-служба Львівської міської ради, постраждав працівник ЖБК "Обрій", 1983 року народження, житель с. Павлів Радехівського району Львівської області. Обставини події встановлюють.


По сообщению Скорой медицинской помощи по ул. Маловолоскивський на строительстве ЖСК "Горизонт" на работника упала металлическая конструкция. Об этом сообщают на Горячей линии города.

В результате пострадал 35-летний мужчина. Он госпитализирован в Городскую клиническую больницу скорой помощи. По предварительной информации, у пострадавшего закрытый перелом правой ноги, плеча, а также травматический шок.

Как сообщила пресс-служба Львовского городского совета, пострадал работник ЖСК "Горизонт", 1983 года рождения, житель с. Павлов Радеховского района Львовской области. Обстоятельства происшествия устанавливаются.