курсы, украинский, переселенцыВнутрішньо переміщених осіб запрошують на курси української мови. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У Львові вже декілька років організовують безкоштовні курси з української мови для внутрішньо переміщених осіб та усіх охочих. Починаючи з жовтня, заняття відбуваються в офісі ГО "Свербивус". Участь у курсах – безкоштовна, за попередньою реєстрацією.

"Ми раді, що нам вдалось стати партнерами такого чудового заходу. Заняття відбуваються щовівторка та щочетверга за адресою вул. С.Бандери, 5а, та орієнтовані на людей, які бажають вивчити українську мову і в майбутньому вільно розмовляти "солов’їною", - розповів представник ГО "Свербивус" Олег Бакулін.

Після завершення курсу учасники отримають сертифікати відповідно до опанованого рівня.

Більше – за посиланням

Довідка SQ. Організатори – волонтерська ініціатива "Безкоштовні курси української мови" за підтримки ГО "Свербивус" та ГО "Граніт".


Внутренне перемещенных лиц приглашают на курсы украинского языка. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Во Львове уже несколько лет организуют бесплатные курсы украинского языка для внутренне перемещенных лиц и всех желающих. Начиная с октября, занятия проходят в офисе ОО "Свербивус". Участие в курсах - бесплатное, по предварительной регистрации.

"Мы рады, что нам удалось стать партнерами такого замечательного мероприятия. Занятия проходят по вторникам и четвергам по адресу ул. С. Бандеры, 5а, и ориентированы на людей, желающих изучить украинский язык и в будущем свободно разговаривать на "соловьиной", - рассказал представитель ОО "Свербивус" Олег Бакулин.

После завершения курса участники получат сертификаты в соответствии с освоенным уровнем.

Больше - по ссылке.

Справка SQ. Организаторы - волонтерская инициатива "Бесплатные курсы украинского язика" при поддержке ОО "Свербивус" и ОО "Гранит".