Маршрутка, карманник, вор, задержаниеУ Львові пасажири однієї з маршруток, яка їхала в центр міста, затримали кишенькових злодіїв, які намагалися викрасти телефон у дівчини.

Про це повідомили в спільноті "Варта-1" в Facebook.

Зреагував на крадіжку молодий хлопець, який кинувся затримувати злодіїв. Після цього йому на допомогу підбігли і інші пасажири, які всі разом передали злочинців в руки правоохоронців.

"Кишенькові злодії вирішили вкрасти телефон у дівчини, але, ймовірно, не сподівалися, що суспільство змінюється і є люди, які вже не будуть просто мовчати. ​​Хлопець затримав їх, викликав патруль і достукався до водія, якому тільки графік в голові, що треба дочекатися поліцію.

Радує реакція людей, адже хоча всі поспішали, але вирішили, що для загального блага треба довести справу до кінця ", - повідомив очевидець.


Во Львове пассажиры одной из маршруток, которая ехала в центр города, задержали карманников, пытавшихся похитить телефон у девушки.

Об этом сообщили в сообществе "Варта-1" в Facebook.

Среагировал на кражу молодой человек, который бросился задерживать воров. После этого ему на помощь подоспели и другие пассажиры, которые все вместе передали преступников в руки правоохранителям.

"Карманные воры решили украсть телефон у девушки, но, вероятно, не надеялись, что общество меняется и есть люди, которые уже не будут просто молчать. Молодой человек задержал их, вызвал патруль и достучался до водителя, которому только график в голове, что надо дождаться полицию.

Радует реакция людей, ведь хотя все спешили, но решили, что для общего блага надо довести дело до конца", - сообщил очевидец.