ресторан, взрывчатка, проспект СвободыУ львівському ресторані на проспекті Свободи сьогодні вночі шукали вибухівку. Особу зловмисника встановлено. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

25 серпня о 04:22 на телефон “102” міського управління національної поліції у м. Львові ГУ НП у Львівській області від аноніма надійшло повідомлення про замінування будівлі ресторану за адресою: м. Львів, вул. проспект Свободи 18, (Галицький район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова у складі 35 осіб та 11 одиниць техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Працівники Франківського відділу ГУ НП у Львівській області, спеціалісти вибухово-технічного управління ГУ НП у Львівській області разом з кінологом провели обстеження будівлі ресторану та прилеглої території (на час обстеження з приміщень будівлі було виведено 75 осіб, з них 20 працівників та 55 відвідувачів). О 14:40 пошукові роботи завершено - вибухового пристрою не виявлено.

Проведеними заходами встановлено особу зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування.


Во львовском ресторане на проспекте Свободы сегодня ночью искали взрывчатку. Личность злоумышленника установлена. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

25 августа в 4:22 на телефон "102" городского управления национальной полиции в г. Львове ГУ НП в Львовской области от анонима поступило сообщение о заминировании здания ресторану по адресу: Львов, ул. проспект Свободы 18 (Галицкий район). Требований, выполнение которых могло бы предотвратить взрыв, не выдвигалось. На месте происшествия работали основные подразделения сил ЦЗ области и города Львова в составе 35 человек и 11 единиц техники. Место происшествия было ограждено, выставлена ​​охрана и прекращен доступ посторонних лиц.

Работники Франковского отдела ГУ НП во Львовской области, специалисты взрыво-технического управления ГУ НП во Львовской области вместе с кинологом провели обследование здания ресторана и прилегающей территории (на время обследования из помещений здания было выведено 75 человек, из них 20 работников и 55 посетителей). В 14:40 поисковые работы завершены - взрывное устройство не обнаружено.

Проведенными мероприятиями установлена ​​личность злоумышленника, который предоставил ложное сообщение о заминировании.