грабеж, компания, СыховПатрульні виявили групу осіб, які, ймовірно, пограбували чоловіка на вулиці Підмурній у Львові. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Сьогодні вночі екіпаж патрульної поліції 2-го батальйону отримав орієнтування на групу осіб, які, зі слів заявника, побили його та забрали мобільний телефон. Інспектори зустрілися з потерпілим та дізналися, що 8 осіб (шість чоловіків та дві жінки) пограбували його на вулиці Підмурній та втекли у невідомому напрямку.

Патрульні розпочали пошуки та вже через 10 хвилин, на вулиці Старій, виявили чоловіка, який почав втікати, коли побачив службовий автомобіль поліції. Його наздогнали та зупинили. Заявник чітко вказав на даного чоловіка та підтвердив, що він був одним з тих, хто на нього напав. В той самий час, на проспекті Чорновола, інший екіпаж поліції побачив групу осіб, які підпадали під опис. Патрульні підійшли до них, представилися та розповіли, що неподалік відбувся злочин, і їм потрібно переконатися, чи не причетні вони до нього.

Інспектори надіслали фото громадян екіпажу поліції, який був з потерпілим. Чоловік підтвердив, що ці люди також були учасниками. Всіх осіб доставили до Галицького відділу поліції для встановлення їхніх даних та обставин події.


Патрульные обнаружили группу лиц, которые, вероятно, ограбили мужчину на улице Подмурная во Львове. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Сегодня ночью экипаж патрульной полиции 2-го батальона получил ориентировку на группу лиц, которые, по словам заявителя, избили его и забрали мобильный телефон. Инспекторы встретились с потерпевшим и узнали, что 8 человек (шесть мужчин и две женщины) ограбили его на улице Подмурная и скрылись в неизвестном направлении.

Патрульные начали поиски и уже через 10 минут, на улице Старой, обнаружили мужчину, который побежал, когда увидел служебный автомобиль полиции. Его догнали и остановили. Заявитель четко указал на данного мужчину и подтвердил, что он был одним из тех, кто на него напал. В то же время, на проспекте Черновола, другой экипаж полиции увидел группу лиц, подпадавших под описание. Патрульные подошли к ним, представились и рассказали, что неподалеку произошло преступление, и им нужно убедиться, не причастны ли они к нему.

Инспекторы прислали фото граждан экипажу полиции, который был с пострадавшим. Мужчина подтвердил, что эти люди также были участниками. Всех лиц доставили в Галицкий отдел полиции для установления их данных и обстоятельств происшествия.