ДТП, маршрутка, патрульные, проверкаЧотири ДТП за участі маршруток за добу, одна з потерпілою – патрульні закликають перевізників не нехтувати правилами дорожнього руху.

Як розповіли в прес-службі Патрульної поліції Львівської області, вчора вдень трапилося 3 дорожньо-транспортні пригоди за участю громадського транспорту. Дві з них - через порушення правил дорожнього руху водіями маршруток, причину ще однієї встановить слідство.

У першій ДТП на вулиці Городоцькій водій автобуса не обрав безпечної швидкості, не дотримався дистанції і в‘їхав в автомобіль, а потім зніс рекламний щит. У другому ДТП, на автодорозі Ковель – Жовква, водій транспортного засобу БАЗ, який курсує за рейсом Львів-Сокаль не дотримався дистанції і в‘їхав в автомобіль Opel. У третьому випадку – сталося ДТП з потерпілими. Водій автобуса №150, заїжджаючи на автостанцію, що на вулиці Богдана Хмельницького, здійснив наїзд на пішохода. Жінку госпіталізували. На місці працювали слідчі із ДТП.

Сьогодні зранку трапилася четверта ДТП за участі громадського транспорту за добу. На вулиці Митрополита Андрея близько 8:30 автобус № 33 об‘їжджав припаркований автомобіль Mitsubishi і, не дотримавшись безпечного інтервалу, пошкодив легковику дзеркало. Аварія ускладнила рух інших транспортних засобів, і автобус 2А вирішив спробувати оминути колегу і притерся до нього. Оскільки ушкоджень не було, водії розійшлися без оформлення. Що ж до ДТП з легковим, то оформляли  за участі аварійного комісара.


Четыре ДТП с участием маршруток за сутки, одно с потерпевшей - патрульные призывают перевозчиков не пренебрегать правилами дорожного движения.

Как рассказали в пресс-службе патрульной полиции Львовской области, вчера днем ​​случилось 3 дорожно-транспортных происшествия с участием общественного транспорта. Два из них – из-за нарушения правил дорожного движения водителями маршруток, причину еще одного установит следствие.

В первом ДТП на улице Городоцкой водитель автобуса не выбрал безопасную скорость, не придерживался дистанции и въехал в автомобиль, а затем снес рекламный щит. Во втором ДТП на автодороге Ковель - Жовква, водитель транспортного средства БАЗ, который курсирует рейсом Львов-Сокаль, не придерживался дистанции и въехал в автомобиль Opel. В третьем случае - произошло ДТП с пострадавшими. Водитель автобуса №150, заезжая на автостанцию, что на улице Богдана Хмельницкого, совершил наезд на пешехода. Женщину госпитализировали. На месте работали следователи с ДТП.

Сегодня утром случилась четвертая ДТП с участием общественного транспорта за сутки. На улице Митрополита Андрея около 8:30 автобус № 33 объезжал припаркованный автомобиль Mitsubishi и, не придерживаясь безопасного интервала, повредил легковушке зеркало. Авария осложнила движение других транспортных средств, и автобус 2А решил попробовать обойти коллегу и притерся к нему. Поскольку повреждений не было, водители разошлись без оформления. Что касается ДТП с легковым автомобилем, то оформляли с участием аварийного комиссара.