петиция, коррупция, школаЗапровадити обов'язкове навчання протидії корупції – така петиція зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій. 

"Пропоную міській та обласній радам розглянути і за результатами розгляду звернутися в Міністерство освіти України для створення в усіх державних навчальних закладах Украині обов'язкового курсу вивчення з першого по останній класи протидії корупції. Для демонстрації дітям сенсу проведеного курсу, а також з метою підвищення свідомості особистої ролі у справах країни пропоную у всіх холах навчальних закладів вивісити витяг з Конституції України ст. 5 "Носієм суверенітету и Єдиним Джерелом влади в Україні є народ", - написала автор петиції Ліліана Остроушко.


Ввести обязательное обучение противодействия коррупции - такая петиция зарегистрирована в Единой системе местных петиций

"Предлагаю городскому и областному советам рассмотреть и по результатам рассмотрения обратиться в Министерство образования Украины для создания во всех государственных учебных заведениях Украине обязательного курса изучения с первого по последний классы противодействия коррупции. Для демонстрации детям смысла проведенного курса, а также с целью повышения осознания личной роли в делах страны предлагаю во всех холлах учебных заведений вывесить выдержку из Конституции Украины ст. 5 "Носителем суверенитета и единственным источником власти в Украине является народ", - написала автор петиции Илиана Остроушко.