турист, разделся, фотоВ самому центрі Львова іноземець вирішив роздягтися, аби позасмагати. Про це повідомляють користувачі соціальної мережі Facebook, інформує "Форпост". 

У Львові чоловік роздягнувся і так відпочивав на лавочці на площі Ринок. Як виявилось, чоловік - іноземець. Муніципальна варта пояснила туристу, що така поведінка не зовсім допустима у місті.

"У Львові чоловік роздягнувся і так відпочивав на лавочці на площі Ринок. Муніципальна варта змусила його одягнутися. З’ясувалося, що він іноземець. Розмовляв лише російською мовою. Йому пояснили, що така поведінка не дуже пасує, тож турист відразу одягнувся", - написали у групі "Львівщина". 


В центре Львова иностранец решил раздеться, чтобы позагорать. Об этом сообщают пользователи социальной сети Facebook, информируют "Форпост". 

Во Львове мужчина разделся и так отдыхал на лавочке на площади Рынок. Как оказалось, мужчина - иностранец. Муниципальная стоит объяснила туристу, что такое поведение не совсем допустимая в городе.

"Во Львове мужчина разделся и так отдыхал на лавочке на площади Рынок. Муниципальная варта заставила его одеться. Выяснилось, что он иностранец. Беседовал только на русском языке. Ему объяснили, что такое поведение не очень подходит, поэтому турист сразу оделся", - написали в группе "Львовщина".