призыв, военкоматВ межах весняної призовної кампанії Львівщина направила до війська майже 60% призовників від запланованої кількості, планове завдання виконується успішно. Про це повідомив військовий комісар Львівського обласного комісаріату полковник Олександр Тіщенко.

25 квітня лави Збройних Сил України та інших військових формувань поповнили ще півсотні призовників з Львівщини.  За словами військового комісара Львівського обласного військового комісаріату полковника Олександра Тіщенка, планове завдання з призову на строкову військову службу виконується згідно зі встановленими часовими термінами.

"Робота ведеться планово – оповіщення призовників, прибуття їх на дільниці, збірні пункти та відправки до війська. Слід наголосити на тому, що на сьогоднішній день багато призовників приходять до районних військових комісаріатів не чекаючи повістки. Здебільшого юнаки хочуть служити в елітних військах. Одразу відповім, що набір в такі військові частини триває і досі – бажаючим потрібно звернутися до районного військового комісаріату", - зазначив він.

Нагадаємо, що призов на строкову військову службу триватиме до 31 травня. Загалом, понад 770 юнаків з Львівщини поповнять лави Збройних Сил України та інших військових формувань під час призовної кампанії "Весна-2018".


В рамках весенней призывной кампании Львовщина направила в войска почти 60% призывников от запланированного количества, плановое задание выполняется успешно. Об этом сообщил военный комиссар Львовского областного комиссариата полковник Александр Тищенко.

25 апреля ряды Вооруженных Сил Украины и других военных формирований пополнили еще полсотни призывников со Львовщины. По словам военного комиссара Львовского областного военного комиссариата полковника Александра Тищенко, плановое задание по призыву на срочную военную службу выполняется согласно установленным временным срокам.

"Работа ведется планово - оповещение призывников, прибытие их на участке, сборные пункты и отправки в войска. Следует отметить, что на сегодняшний день многие призывники приходят в районных военных комиссариатов не дожидаясь повестки. В основном юноши хотят служить в элитных войсках. Сразу отвечу , что набор в такие военные части продолжается до сих пор - желающим нужно обратиться в районный военный комиссариат ", - отметил он.

Напомним, что призыв на срочную военную службу продлится до 31 мая. В целом, более 770 юношей из Львовской области пополнят ряды Вооруженных Сил Украины и других военных формирований во время призывной кампании "Весна-2018".