дворы, внутриквартальные, ремонты, адресаПаралельно з роботами на центральних магістралях у кожному районі Львова розпочато роботи з капітального та поточного ремонту внутрішньоквартальних доріг, дворів, тротуарів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У Франківському районі протягом 2017 року заплановано провести капітальний ремонт доріг та тротуарів на 58-ми об’єктах,зокрема: на вул. Наукова, вул. Стрийська, вул. Пулюя, вул. Сахарова, вул. Рубчака. Орієнтовна вартість облаштування одного дворика – 1,5 млн грн.

У Залізничному районі у 2017 році заплановано створення громадських просторів, двориків та площ за адресами: вул. Виговського, 41, вул. Головатого, 7а, вул. Д. Бортнянського, 44. Також передбачено ремонт внутрішньоквартальних вулиць за адресами вул. Виговського, 31, 33, вул. Сластіона, 2, вул. Кульчицька, 1, вул. Комарова, 20, 22, 22а, Любінська, 89в, вул. С.Петлюри, 41, 43 та ін - загалом 14 об’єктів.

У Личаківському районі планують ремонтні роботи у трьох двориках: на вул. Шафарика 4, 6, 8а. Будуть проведені ремонтні роботи по облаштуванню пішохідних тротуарів, стоянки для автомобілів та облагородження дитячого та спортивного майданчика.

У Шевченківському районі заплановано роботи на семи дворах: вул. Золота, 36, вул. Творча, 16, вул. І. Миколайчука, 8 – Плугова, 7, вул. Базарна, 50, вул. Волинська, 21, вул. І. Миколайчука, 20, вул. Т. Шевченка, 340.

У Галицькому районі завершують великий проект щодо облаштування громадського простору та парковки біля Львівського цирку з ремонтом вул. Замкненої. Також завершують роботи з благоустрою дворика на вул. Театральній. Тут коштом GIZ виконано мощення, Галицька районна адміністрація профінансувала роботи по каналізуванню.

У Сихівському районі вже облаштували дворик на пр. Червоної Калини, 98-100 та завершують облаштовувати дворик на вул. Драгана 8-10. Також цьогоріч завершать роботи з облаштування громадського простору на вул. Морозна – Зубрівська.


Параллельно с работами на центральных магистралях в каждом районе Львова начаты работы по капитальному и текущему ремонту внутриквартальных дорог, дворов, тротуаров. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В Франковском районе в 2017 году запланирован капитальный ремонт дорог и тротуаров на 58-ми объектах, в частности: на ул. Научная, ул. Стрыйская, ул. Пулюя, ул. Сахарова, ул. Рубчака. Ориентировочная стоимость устройства одного дворика – 1,5 млн. грн.

В Железнодорожном районе в 2017 году запланировано создание общественных пространств, двориков и площадей по адресам: ул. Выговского, 41, ул. Головатого, 7а, ул. Д. Бортнянского, 44 Также предусмотрен ремонт внутриквартальных улиц по адресам: ул. Выговского, 31, 33, ул. Сластиона, 2, ул. Кульчицкая, 1, ул. Комарова, 20, 22, 22а, ул. Любинская, 89в, ул. С. Петлюры, 41, 43 и др - всего 14 объектов.

В Лычаковском районе планируют ремонтные работы в трех двориках: на ул. Шафарик 4, 6, 8а. Будут проведены ремонтные работы по обустройству пешеходных тротуаров, стоянки для автомобилей и облагораживанию детской и спортивной площадки.

В Шевченковском районе запланированы работы на семи дворах: ул. Золотая, 36, ул. Творческая, 16, ул. И. Миколайчука, 8 - Плугова, 7, ул. Базарная, 50, ул. Волынская, 21, ул. И. Миколайчука, 20, ул. Т. Шевченко, 340.

В Галицком районе завершают крупный проект по обустройству общественного пространства и парковки возле Львовского цирка с ремонтом ул. Замкнутой. Также завершают работы по благоустройству дворика на ул. Театральной. Здесь за счет GIZ выполнено мощение, Галицкая райадминистрация профинансировала работы по канализации.

В Сиховском районе уже обустроили двор на пр. Красной Калины, 98-100 и завершают обустраивать двор на ул. Драгана 8-10. Также в этом году завершат работы по обустройству общественного пространства на ул. Морозная - Зубривская.