Львовоблэнерго, тарифы, март"Львівобленерго" опублікував нові тарифи на березень для юридичних споживачів. Про це повідомляється на офіційному сайті ПрАТ "Львівобленерго".

Повідомляємо про нові роздрібні тарифи на електричну енергію на березень 2018 року для споживачів ПрАТ "Львівобленерго" (крім населення).

Для промислових та прирівняних до них споживачів, непромислових споживачів, сільськогосподарських cпоживачів-виробників, електрифікованого міського транспорту та на потреби зовнішнього освітлення тариф на електроенергію на березень 2018 року складає:

  • 171,491 коп/кВт∙год без ПДВ для 1 класу напруги (35 кВ і вище);
  • 214,878 коп/кВт∙год без ПДВ для 2 класу напруги (менше 35 кВ).

Детальніше з тарифами Ви можете ознайомитись на веб-сайті ПрАТ "Львівобленерго" у розділі "Компаніям"/"Тарифи" за посиланням


"Львовоблэнерго" опубликовал новые тарифы на март для юридических потребителей. Об этом сообщается на официальном сайте АО "Львовоблэнерго".

Сообщаем о новых розничных тарифах на электрическую энергию на март 2018 года для потребителей ЗАО "Львовоблэнерго" (кроме населения).

Для промышленных и приравненных к ним потребителей, непромышленных потребителей, сельскохозяйственных потребителей-производителей, электрифицированного городского транспорта и на нужды наружного освещения тариф на электроэнергию на март 2018 года составляет:

  • 171,491 коп / кВт ∙ ч без НДС для 1 класса напряжения (35 кВ и выше);
  • 214,878 коп / кВт ∙ ч без НДС для 2 класса напряжения (менее 35 кВ).

Подробнее с тарифами Вы можете ознакомиться на сайте ЗАО "Львовоблэнерго" в разделе "Компаниям"/"Тарифы" по ссылке