Правоохоронці дісталися до квартири пожежною драбиною – у помешканні вони виявили 58-річну місцеву мешканку, яка не могла рухатися.

25 січня, близько 19.00,  до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із будинків по вулиці Шептицького у Червонограді чути крики жінки, яка благає про допомогу.

На місце події негайно виїхали співробітники відділу реагування патрульної поліції  Червоноградського районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, у квартирі проживає самотня 58-річна жінка. Вона кричала та просила про допомогу, проте не могла самостійно відчинити двері.

Оцінивши ситуацію, поліцейські разом з рятувальниками прийняли рішення дістатися до квартири, яка була розташована на п’ятому поверсі, пожежною драбиною. Потрапивши до помешкання, правоохоронці  виявили на підлозі жінку, яка не могла сама пересуватися – її паралізувало. Правоохоронці надали їй домедичну допомогу та  викликали швидку.

Потерпілу госпіталізовано до лікарні, де медики надають їх спеціалізовано меддопомогу.

Жінка висловила подяку співробітникам відділу реагування патрульної поліції  Богдану Бахуру та Михайлу Кіщаку, які проявили рішучість і професіоналізм та допомогли їй у скрутній ситуації.