карта, литератураУ п’ятницю презентують "Літературну мапу Львова". Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Кластер видавничої діяльності та поліграфії, офіс "Львів — місто літератури ЮНЕСКО" та Українська академія друкарства запрошують на заходи в рамках реалізації соціокультурного проекту "Літературна мапа Львова". У п'ятницю, 28 вересня, о 18.00 відбудеться презентація проекту літературної мапи Львова у бібліотеці на пл. Ринок, 9.

Проект "Літературна мапа Львова" здобув перемогу в конкурсі соціально-культурних проектів "Зробимо Львів кращим" від Львівської міської ради в галузевій категорії "Туризм". До проекту, ініційованого Кластером видавничої діяльності та поліграфії у Львові й офісом "Львів — місто літератури ЮНЕСКО", долучилася робоча група кафедри медіакомунікацій УАД.

Ідея "Літературної мапи Львова" була презентована на ІІ Міському фестивалі "Місто, що надихає" 10 грудня 2017 року. Проект передбачає створення літературної мапи та проведення екскурсій за її маршрутами. Крім того, мапа міститиме інформацію про твори, у яких згадано Львів, основні літературні точки та цікавинки міста. Літературну мапу планують випустити в українському та англійському варіантах.


В пятницу презентуют "Литературную карту Львова". Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Кластер издательской деятельности и полиграфии, офис "Львов - город литературы ЮНЕСКО" и Украинская академия книгопечатания приглашают на мероприятия в рамках реализации социокультурного проекта "Литературная карта Львова". В пятницу, 28 сентября, в 18.00 состоится презентация проекта литературной карты Львова в библиотеке на ул. Рынок, 9.

Проект "Литературная карта Львова" одержал победу в конкурсе социально-культурных проектов "Сделаем Львов лучшим" от Львовского городского совета в отраслевой категории "Туризм". К проекту, инициированному Кластером издательской деятельности и полиграфии во Львове и офисом "Львов - город литературы ЮНЕСКО", присоединилась рабочая группа кафедры медиакоммуникаций УАК.

Идея "Литературной карты Львова" была представлена ​​на ІІ Городском фестивале "Город, вдохновляет" 10 декабря 2017. Проект предусматривает создание литературной карты и проведение экскурсий по ее маршрутам. Кроме того, карта будет содержать информацию о произведениях, в которых упомянут Львов, основные литературные точки и интересные города. Литературную карту планируют выпустить в украинском и английском вариантах.