Управління туризму та курортів Львівської ОВА презентує місця, які неодмінно поповнять запаси вашої внутрішньої енергії.
1. Свято-Успенська Унівська Лавра
Найдавніша документальна згадка про монастир неподалік Перемишлян сягає ХІV ст. На його майно часто зазіхали татари. Одного разу спалили дотла. Відновив святиню Ванько Лагодовський, я…
Західний Буг, Рата, Стрий, Опір, Барвінок, Сірка – місця, де зазвичай практикують водні атракції на Львівщині. Про головних організаторів такого виду відпочинку розповідає управління туризму та курортів Львівської ОВА.
«KAVA»
Сплав на байдарках чи катання на сапі – такий подарунковий сертифікат можна замовити у к…
Опалювальний сезон цього року може бути найскладнішим для України. На державному рівні створено спеціальний штаб, який розробляє різні сценарії проходження опалювального сезону. Аналогічний штаб створено у Львівській міській раді під керівництвом Ірини Маруняк, заступниці міського голови Львова. Штаб напрацював рекомендації і план дій для міста, пі…
Стало відомо, де була виготовлена риба, через яку на лікарняне ліжко потрапило більше 50 людей на Львівщині. Про це повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби у м. Львові.
Нагадаємо, згідно інформацій КЗ ЛОР "Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" і КЗ ЛОР "Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня", 22 вересня було госпіталізовано 6 дорослих осіб з діагнозом гостра кишкова інфекція, які споживали рибу гарячого копчення (скумбрія), придбану на ринку "Привокзальний" у м. Львові на торговому прилавку, яка реалізувалася разом із спеціями в критій частині ринку. На даний час хворі продовжують поступати в інфекційний стаціонар. Постраждалі мешканці м. Львова, Перемишлянського, Пустомитівського та Городоцького районів.
Фахівцями Управління Держпродспоживслужби у м. Львові проводиться санітарно-епідеміологічне розслідування спалаху гострої кишкової інфекції. Встановлено, що морожена риба придбана реалізатором торгового прилавку в торгівельній мережі в кількості 25 кг. В подальшому риба розморожувалася та коптилась в домашніх умовах.
Стало известно, где была изготовлена рыба, из-за которой на больничную койку попало более 50 человек на Львовщине. Об этом сообщает пресс-служба Госпродпотребслужбы в г. Львове.
Напомним, согласно информации КЗ ЛОР "Львовского областного центра экстренной медицинской помощи и медицины катастроф" и КЗ ЛОР "Львовская областная инфекционная клиническая больница "22 сентября были госпитализированы 6 взрослых с диагнозом острая кишечная инфекция, которые потребляли рыбу горячего копчения (скумбрия), приобретенную на рынке "Привокзальный" в г. Орел на торговом прилавке, где она реализовалась вместе со специями в крытой части рынка. В настоящее время больные продолжают поступать в инфекционный стационар. Пострадавшие жители г. Львова, Перемышлянского, Пустомытовского и Городокского районов.
Специалистами Управления Госпродпотребслужбы в г. Львове проводится санитарно-эпидемиологическое расследование вспышки острой кишечной инфекции. Установлено, что мороженая рыба приобретена реализатором торгового прилавка в торговой сети в количестве 25 кг. В дальнейшем рыба размораживалась и коптилась в домашних условиях.