Интернет, знакомство, убилЛьвів'янин при першій зустрічі на Тернопільщині вбив жінку, з якою познайомився в Інтернеті. Про це повідомляє "Золочів.нет". 

Як розповіли в Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області, спілкування жертви і вбивці почалося на сайті знайомств. І хоч обоє проживали на Львівщині, вперше та востаннє їхні шляхи перетнулися на Тернопіллі.

На родинному обійсті в Калинівці Зборівського району 26-річний львів’янин перебував з 4-річним малюком, залишивши вдома вагітну дружину. 38-річна сокільчанка на побачення зі своєю смертю приїхала близько опівночі в четвер, 17 серпня. Автобусом добралася до Золочева, а звідти – на таксі.

"Вбивця готувався до зустрічі з жінкою, придбав пляшку вина і шоколадку, але до хати її запрошувати не став через дитину, – розповідає начальник Управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області Анатолій Гуска. – На березі ставка вони розпили алкоголь, покупалися, а далі жінка затіяла суперечку, бо чоловік категорично відмовився вести її до будинку".

Тоді львів'янин вдарив пасію кулаком в обличчя, а коли вона пригрозила зверненням в поліцію, почав душити руками. Рот жертви закрив клейкою стрічкою, яку знайшов неподалік. Коли жінка перестала дихати, скинув у воду. Тіло одразу спливло, відтак підняв з води 14-кілограмовий камінь й замотав у футболку жертви. Свій страшний вантаж скинув з дамби у ставок й пішов до дитини спати. До Львова поспішив у неділю, коли на ставку знайшли труп, і приїхали поліцейські. 22 серпня нелюда затримали у Львові. Також з’ясувалося, що він уже не вперше переступив межі закону.

На даний час львів’янину вже оголосили підозру у скоєнні злочину, кваліфікованого за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Також зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.


Львовянин при первой встрече на Тернопольщине убил женщину, с которой познакомился в Интернете. Об этом сообщает "Золочев.нет". 

Как рассказали в Главном управлении Национальной полиции в Тернопольской области, общение жертвы и убийцы началось на сайте знакомств. И хотя оба проживали на Львовщине, впервые и в последний раз их пути пересеклись на Тернопольщине.

На семейном подворье в Калиновке Зборовского района 26-летний львовянин находился с 4-летним малышом, оставив дома беременную жену. 38-летняя сокольчанка на свидание со своей смертью приехала около полуночи в четверг, 17 августа. Автобусом добралась до Золочева, а оттуда - на такси.

"Убийца готовился к встрече с женщиной, приобрел бутылку вина и шоколадку, но в дом ее приглашать не стал из-за ребенка, - рассказывает начальник Управления уголовного розыска ГУНП в Тернопольской области Анатолий Гусь. - На берегу пруда они распили алкоголь, искупались, а дальше женщина затеяла ссору, потому что мужчина категорически отказался вести ее в дом".

Тогда львовянин ударил пассию кулаком в лицо, а когда она пригрозила обращением в полицию, начал душить руками. Рот жертвы закрыл клейкой лентой, которую нашел неподалеку. Когда женщина перестала дышать, сбросил в воду. Тело сразу всплыло, поэтому поднял из воды 14-килограммовый камень и замотал в футболку жертвы. Свой страшный груз сбросил с дамбы в пруд и пошел к ребенку спать. Во Львов поспешил в воскресенье, когда на пруду нашли труп, и приехали полицейские. 22 августа изверга задержали во Львове. Также выяснилось, что он уже не в первый раз переступил рамки закона.

В настоящее время львовянину уже объявили подозрение в совершении преступления, квалифицированного по части 1 статьи 115 Уголовного кодекса Украины - умышленное убийство. Также злоумышленнику избрана мера пресечения в виде заключения под стражу.