автомобиль, полицияУ Львові зловмисник ошукав власника викраденої іномарки та вимагав у чоловіка 37 тис. гривень.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області. У Шевченківський відділ поліції надійшла заява від 37-річного львів’янина, який став жертвою шахрая.

За словами чоловіка, у нього викрали автомобіль "Тойота Кемрі". Через декілька днів йому зателефонував невідомий, який пообіцяв повернути транспортний засіб за винагороду.

Чоловік перерахував на вказаний зловмисником банківський рахунок 37 тис. гривень. Не отримавши назад автомобіль, потерпілий звернувся до поліції. Правоохоронці встановлюють обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Во Львове злоумышленник обманул владельца похищенной иномарки и требовал у мужчины 37 тыс. гривен.

Об этом сообщили в отделе коммуникации полиции во Львовской области.

В Шевченковский отдел полиции поступило заявление от 37-летнего львовянина, который стал жертвой мошенника. По словам мужчины, у него похитили автомобиль "Тойота Кэмри". Через несколько дней ему позвонил неизвестный, который пообещал вернуть транспортное средство за вознаграждение.

Мужчина перечислил на указанный злоумышленником банковский счет 37 тыс. гривен. Не получив назад автомобиль, пострадавший обратился в полицию.

Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия. Решается вопрос об открытии уголовного производства.