театр, подзамче завод, гершом

У Львові відкриють театр на території колишнього заводу.

Сьогодні, 25 січня, відбулася прес-конференція з приводу відкриття експериментального театру на території колишнього заводу на Підзамче.

Ініціатор відкриття театру - американський режисер Сез Баумрін. На прес-конференції він розповів про прем'єра "Чужака на чужині", яка відбудеться 26 і 27 січня, а також про напрямки розвитку проекту.

"Театр Гершом - це експериментальний театральний проект, побудований на поєднанні різних форм мистецтва: музика, танець, візуальні мистецтва, акторська гра, спів. Використовуємо форму імпровізації і спільного пошуку", - зазначив режисер.
Мета творчого колективу театру - перетворення колишнього заводу в художнє середовище і налагодження співпраці з міжнародними театральними співтовариствами.

Театр Гершом - некомерційний проект. Зібрати кошти на його розвиток планується за допомогою краудфандінгової кампанії на платформі "Спільнокошт", - повідомляє сайт Львівської міськради.


Во Львове откроют театр на территории бывшего завода.

Сегодня, 25 января, состоялась пресс-конференция по поводу открытия экспериментального театра на территории бывшего завода на Подзамче.

Инициатор открытия театра - американский режиссер Сез Баумрин. На пресс-конференции он рассказал о премьере "Чужака на чужбине", которая состоится 26 и 27 января, а также о направлениях развития проекта.

"Театр Гершом - это экспериментальный театральный проект, построенный на сочетании различных форм искусства: музыка, танец, визуальные искусства, актерская игра, пение. Используем форму импровизации и совместного поиска", - отметил режиссер.

Цель творческого коллектива театра — превращение бывшего завода в художественную среду и налаживание сотрудничества с международными театральными сообществами.

Театр Гершом — некоммерческий проект. Собрать средства на его развитие планируется с помощью краудфандинговой кампании на платформе "Спильнокошт",- сообщает сайт Львовского горсовета.