Після завершення загальнобудівельних робіт, з метою покращення якості надання послуг у КНП ЯРР ЛО "Новояворівській районній лікарні імені Юрія Липи" завершили ремонт у приймально-діагностичному відділенні.

Сьогодні, з робочим візитом до КНП ЯРР ЛО "Новояворівської районної лікарні імені Юрія Липи" прибув голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький, який оглянув приміщення та поспілкувався з головним лікарем Григорієм Морозом.

Під час зустрічі Максим Козицький передав для лікарні 2 кисневі концентратори шведського виробництва.

«Ми продовжуємо модернізацію інфраструктури Яворівщини, зокрема соціальних об’єктів. Найголовніше, що у нас є – це здоров’я, тому два наших пріоритети – освіта та охорона здоров’я. Радий сьогодні спостерігати гарний результат спільної співпраці. Вірю, що надалі робитимемо багато справ для розбудови нашого краю», - зазначив Максим Козицький.

Головний лікар Григорій Мороз, розповів, що у межах «Великого будівництва» медзаклад цього року отримав 6,8 мільйона гривень з державного бюджету та 3,9 млн гривень з обласного.

Ремонти тривали у всіх корпусах. Лікарня буде опорною і в часи пандемії медзаклад відіграє важливу роль для району.

В межах програми «Велике будівництво» в Яворівському районі реалізовується капітальний ремонт приміщень приймально-діагностичного відділення Комунального некомерційного підприємства Яворівської районної ради Львівської області "Новояворівська районна лікарня імені Юрія Липи". На це виділено кошти з державного бюджету – 6859,368 тис.грн, з обласного бюджету профінансовано 3970,65 тис.грн, з місцевого бюджету - 50,00 тис.грн на розробку проектно – кошторисної документації