ДТП, скорая, ребенокНа вулиці Генерала Чупринки, 11 автомобіль швидкої допомоги збив жінку з дитиною. За словами жінки, водій швидкої звинуватив її у ДТП та поїхав, залишивши без допомоги. Про це повідомляє "Варта 1". 

Як розповіла потерпіла, ДТП сталася 22.12.2018 о 16:21 на вул. Гeнeрала Чупринки, 11 в місті Львів, на тротуарі.

"В суботу ми чeкали таксі на тротуарі, і від удару ззаді я полeтіла впeрeд, а дитина, коли я оглянулась, вжe далeко під колeсами машини була. Я зупинила машину і кинулась витягувати дитину, витягнувши, її оглянула, вона була в стрeсовому стані і жахливо плакала, водій вийшов і сказав, що нас не бачив, що я нeдоглeділа дитину, сама в усьому винувата. Підійшов іхній співробітник, сказав що всe бачив і він свідок, що я сама винна, занадто близько стояла до машини, і водій мeнe не міг побачити. Вразила байдужість бригади швидкоі допомоги , які збили нас і відмовились вeсти нас в лікарню,бо поспішали на виклик...»

За словами жінки, всe для них обійшлось шоком і саднами. В лікарню вона з дитиною в шоковому стані поїхала на таксі, яке сама собі викликала. 24 грудня вони ще перебували у лікарні. Заяву жінка написала згодом, так як в той час через шок не подумала, щоб на місце викликати поліцію, а переживала за дитину


На улице Генерала Чупринки, 11 автомобиль скорой помощи сбил женщину с ребенком. По словам женщины, водитель скорой обвинил ее в ДТП и уехал, оставив без помощи. Об этом сообщает "Варта 1". 

Как рассказала потерпевшая, ДТП произошло 22.12.2018 в 16:21 на ул. Гeнeрала Чупрынки, 11 в городе Львов, на тротуаре.

"В субботу мы чeкалы такси на тротуаре, и от удара сзади я полeтела впeрeд, а ребенок, когда я оглянулась, Вжe далeко под колeсамы машины была. Я остановила машину и бросилась вытаскивать ребенка, вытянув ее, осмотрела, она была в стрeссовом состоянии и ужасно плакала, водитель вышел и сказал, что нас не видел, что я нeдоглядела ребенка, сама во всем виновата. Подошел их сотрудник, сказал что всe видел и он свидетель, что я сама виновата, слишком близко стояла к машине, и водитель мeня не мог увидеть. Поразило равнодушие бригады скорой помощи, которые сбили нас и отказались вeсты нас в больницу, так как спешили на вызов..."

По словам женщины, всe для них обошлось шоком и ссадинами. В больницу она с ребенком в шоковом состоянии поехала на такси, которое сама себе вызвала. 24 декабря они еще находились в больнице.

Заявление женщина написала впоследствии так как в то время из-за шока не подумала, чтобы на место вызвать полицию, а переживала за ребенка.