пожар, площадь РынокСьогодні вночі на Площі Ринок у Львові виникла пожежа. Займання виникло в електрощитовій під'їзду трьохповерхового житлового будинку. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

24 серпня 03:20 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на Площі Ринок. Пожежа виникла в електрощитовій в під’їзді на першому поверсі трьохповерхового житлового будинку. До місця виклику негайно виїхали вогнеборці 1 ДПРЧ м. Львова та оперативно приступили до гасіння пожежі. О 03:28 пожежу вдалось локалізувати та о 03:29 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено електрощитову на площі 0,5 кв. м.

На пожежі ніхто не постраждав. Причина виникнення займання встановлюється.


Сегодня ночью на площади Рынок во Львове возник пожар. Возгорание возникло в электрощитовой подъезда трехэтажного жилого дома. Об этом сообщает пресс-служба Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

24 августа 3:20 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Львове на площади Рынок. Пожар возник в электрощитовой в подъезде на первом этаже трехэтажного жилого дома. К месту вызова немедленно выехали пожарные 1 ДПРЧ м. Львова и оперативно приступили к тушению пожара. В 3:28 пожар удалось локализовать и в 3:29 полностью ликвидировать. В результате пожара огнем уничтожено электрощитовую на площади 0,5 кв. м.

На пожаре никто не пострадал. Причина возникновения пожара устанавливается.