полиция, самоубийца, Сыхов, подросткиНа Сихові підлітки звернулися до патрульних, коли побачили чоловіка, який намагався вкоротити собі віку. Про це повідомляє Патрульна поліція Львова.

22 липня до патрульних на Сихові звернулися підлітки і сказали, що невідомий чоловік намагався стрибнути під трамвай. Інспектори оглянули колії і не виявили згадану особу. Разом з дітьми поліцейські обстежили територію і виявили в подвір’ї багатоповерхівки на прооспекті Червоної Калини 51-річного чоловіка, який сидів на бордюрі. Він сказав, що перебуває у депресії і вже залишив прощальну записку рідним. Чоловік збирався стрибнути під потяг. Патрульні викликали на місце швидку і продовжили спілкування. Львів’янин сказав, що після розмови з патрульними він знову захотів жити. Інспектори подякували підліткам, які вже не вперше звертаються до них.

“Пригадується, як хлопці викликали нас, бо після негоди впало дерево і перекрило проїзд вулицею. Допоки ми їхали, підлітки регулювали рух, а саме - сповіщали водіїв про перешкоду у русі. Були ще випадки, однак не згадаю, чого вони стосувалися. У такі моменти розумієш, що в України є майбутнє, і такі підлітки його будуватимуть”, – наголосив патрульний 4 батальйону Олександр.


На Сыхове подростки обратились к патрульным, когда увидели мужчину, который пытался покончить с собой. Об этом сообщает Патрульная полиция Львова.

22 июля к патрульным на Сыхове обратились подростки и сказали, что неизвестный мужчина пытался прыгнуть под трамвай. Инспекторы осмотрели пути, но никого не обнаружили. Вместе с детьми полицейские обследовали территорию и обнаружили во дворе многоэтажки на проспекте Красной Калины 51-летнего мужчину, который сидел на бордюре. Он сказал, что находится в депрессии и уже оставил прощальную записку родным. Мужчина собирался прыгнуть под поезд. Патрульные вызвали на место скорую и продолжили общение. Львовянин сказал, что после разговора с патрульными он снова захотел жить. Инспекторы поблагодарили подросткам, которые уже не первый раз обращаются к ним.

"Помнится, как ребята вызвали нас, потому что после непогоды упало дерево и перекрыло проезд по улице. Пока мы ехали, подростки регулировали движение, а именно - сообщали водителям о препятствии в движении. Были еще случаи, однако не вспомню, чего они касались. В такие моменты понимаешь, что у Украины есть будущее, и такие подростки его построят", - отметил патрульный 4 батальона Александр.