лисенок, пытались продать, вокзал ЛьвоваЧоловік та жінка, які продавали лисеня, хотіли отримати за нього 400 гривень. Про це пише на своїй сторінці у facebook голова правління організації “Еко Zахист“ Орест Залипський. 

Чоловік розповідає, що на зустріч із продавцями разом із ним пішли правоохоронці.

“23 травня, о 7:45 на львівський залізничний вокзал прибула сім’я (чоловік і жінка), які за попередньою домовленістю зі мною по телефону хотіли продати лисеня за 400 грн. Та вже о 10:00 “Еко Zахист” спільно з поліцією пішли на зустріч з п. Галиною, яка мала намір продати тварину мені. Та після того, як панянка побачила поліцію і камеру, почала відхрещуватися від того, що продає лисеня, - написав він. - На місце прибула слідчо-оперативна група Франківського ВП, зафіксувала свідчення панянки, я написав заяву про скоєння злочину, а також заяву про те, що приймаю на поруки тварину від поліції під свою відповідальність. З’їздили до ветеринара. Андрій Курач оглянули тварину, дали антибіотик, обробили від бліх. Підтвердилось, що це хлопчик. Зараз лисеня в мене на догляді. Дякую всім, хто долучився до того, щоб врятувати малого, тепер думаю, як його назвати”.


Мужчина и женщина, которые продавали лисенка, хотели получить за него 400 гривен. Об этом пишет на своей странице в facebook председатель правления организации “Эко Zахист“ Орест Залипський. 

Мужчина рассказывает, что на встречу с продавцами вместе с ним пошли правоохранители.

"23 мая, в 7:45 на львовский вокзал прибыла семья (супруги), которые по предварительной договоренности со мной по телефону хотели продать лисенка за 400 грн. И уже в 10:00 "Эко Zахист" совместно с полицией пошли на встречу с п. Галиной, которая намеревалась продать животное мне. Но после того, как барышня увидела полицию и камеру, начала открещиваться от того, что продает лисенка, - написал он. - На место прибыла следственно-оперативная группа Франковского ОП, зафиксировала свидетельство барышни, я написал заявление о совершении преступления, а также заявление о том, что принимаю на поруки животное от полиции под свою ответственность. Съездили к ветеринару. Андрей Курач осмотрел животное, дал антибиотик, обработал от блох. Подтвердилось, что это мальчик. Сейчас лисенок у меня. Спасибо всем, кто присоединился к тому, чтобы спасти малого, теперь думаю, как его назвать ".