индустриальный парк, криминальное производствоПо Індустріальному парку готують нові кримінальні справи. Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської міської ради.

"По Індустріальному парку, замість того, щоб допомогти і дати можливість розвинути, готують нові кримінальні справи. Це такий процес, це треба пережити, так держава допомагає найбільшому україномовному місту світу, щоб ми нормально розвивались. Напевно, не усім подобається, що ми нормально розвиваємось, всі хочуть нас зупинити. Нічого з того не вийде", - зазначив міський голова.

Нагадаємо, ТзОВ "СіТіПарк Львів" є філією голландської компанії "СТР". Вона відома як один з найбільших забудовників і власників індустріальних парків, посідаючи 4 місце в Європі і перше – у Чехії. ТзОВ "СіТіПарк Львів" – переможець інвестиційного конкурсу з будівництва індустріального парку "Рясне-2". Згідно з бізнес-планом інвестора, він планує вкласти у будівництво майже 50 млн євро і розмістити на 100 тис. кв. м близько 20-30 компаній – здебільшого, іноземних, але обіцяє залучати й місцеві. Загалом, для Львова це означає понад 3 тис. нових робочих місць – окрім тих, які працюватимуть в рамках індустріального парку. Багато львів’ян також отримають роботу при будівництві, обслуговуванні, приготуванні їжі, транспортуванні.


По Индустриальному парку готовят новые уголовные дела. Об этом заявил городской голова Львова Андрей Садовой, передает пресс-служба Львовского городского совета.

"По Индустриальному парку, вместо того, чтобы помочь и дать возможность развивать, готовят новые уголовные дела. Это такой процесс, это надо пережить, так государство помогает самому украиноязычному городу мира, чтобы мы нормально развивались. Наверное, не всем нравится, что мы нормально развиваемся, все хотят нас остановить. Ничего из этого не выйдет", - отметил городской голова.

Напомним, ООО "СиТиПарк Львов" - филиал голландской компании "СТР", победитель инвестиционного конкурса по строительству индустриального парка "Обильное-2". Согласно бизнес-плану инвестора, он планирует вложить в строительство почти 50 млн евро и разместить на 100 тыс. кв. м около 20-30 компаний - в основном, иностранных, но обещает привлекать и местные. В целом, для Львова это означает более 3 тыс. новых рабочих мест - кроме тех, которые будут работать в рамках индустриального парка. Многие львовяне также получат работу при строительстве, обслуживании, приготовлении пищи, транспортировке.