депутат, сбил пешеходов на переходе, судДо суду скеровано кримінальне провадження відносно депутата однієї із сільських рад Городоцького району, який у Львові на пішохідному переході наїхав на двох пішоходів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Cкеровано до суду кримінальне провадження відносно депутата однієї із сільських рад Городоцького району Львівської області за фактом вчинення ним дорожньо-транспортної пригоди.

В вересні 2016 року останній, керуючи автомобілем марки ВАЗ 21043 та рухаючись по вулиці Стрийській у місті Львові у напрямку до вулиці Сокільницької, проїхав на заборонений сигнал світлофора та при наближенні до регульованого пішохідного переходу, на якому в цей час працював зелений сигнал світлофора та рухалися двоє пішоходів, не зменшив швидкості, що призвело до наїзду на них. В результаті один з пішоходів отримав травму правої ноги у вигляді закритого перелому кістки стопи.

У відповідності до п.1 ч.1 ст.481 КПК України за вчинення цього злочину депутату загрожує покарання до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


В суд направлено уголовное производство в отношении депутата одного из сельсоветов Городокского района, во Львове на пешеходном переходе наехал на двух пешеходов. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Направлено в суд уголовное производство в отношении депутата одного из сельских советов Городокского района Львовской области по факту совершения им ДТП.

В сентябре 2016 последний, управляя автомобилем ВАЗ 21043 и двигаясь по улице Стрыйской во Львове по направлению к улице Сокильницкой, проехал на запрещающий сигнал светофора и при приближении к регулируемому пешеходному переходу, на котором в это время работал зеленый сигнал светофора и двигались двое пешеходов, не сбавил скорости, что привело к наезда на них. В результате один из пешеходов получил травму правой ноги в виде закрытого перелома кости стопы.

В соответствии с п.1 ч.1 ст.481 УПК Украины за совершение этого преступления депутату грозит наказание до 3 лет лишения свободы с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет.