горячая вода, когда дадут, ЛьвовтеплоэнергоЛМКП "Львівтеплоенерго" планує подати гарячу воду раніше запланованого строку. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначили у ЛМКП "Львівтеплоенерго", завершено гідравліку магістральних трубопроводів від ТЕЦ-1 та ТЦ "Північна" та тривають роботи з ліквідації поривів, виявлених на трубопроводах. У результаті гідравліки було виявлено пориви та дефекти на трубопроводах. З них 46 поривів та 16 дефектів на трубопроводах від ТЕЦ-1 і 1 порив та 12 дефектів на трубопроводах від ТЦ "Північна".

За словами директора ЛМКП "Львівтеплоенерго" Степана Пакіжа, підприємство планує відновлювати гарячу воду своїм споживачам з 1 червня. А це швидше встановленого терміну.


ЛГКП "Львовтеплоэнерго" планирует подать горячую воду раньше запланированного срока. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как отметили в ЛГКП "Львовтеплоэнерго", завершена гидравлика магистральных трубопроводов от ТЭЦ-1 и ТЦ "Северная" и продолжаются работы по ликвидации порывов, выявленных на трубопроводах. В результате гидравлики было обнаружено порывы и дефекты на трубопроводах. Из них 46 порывов и 16 дефектов на трубопроводах от ТЭЦ-1 и 1 порыв и 12 дефектов на трубопроводах от ТЦ "Северная".

По словам директора ЛГКП "Львовтеплоэнерго" Степана Пакижа, предприятие планирует возобновлять горячую воду своим потребителям с 1 июня. А это раньше установленного срока.