курение, общественное место, наказаниеЛьвівські патрульні зробили зауваження чоловіку, який закурив на зупинці для громадського транспорту та який, як виявилося, перебував у розшуку. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Сьогодні вранці, під час патрулювання на вулиці Городоцькій, екіпаж патрульної поліції побачив чоловіка, який курив на зупинці для громадського транспорту. Інспектори вирішили підійти до нього та зробити зауваження.

Чоловік перебував з ознаками сп’яніння та поводився зухвало. Патрульні перевірили особу в базі даних та з’ясували, що він перебуває у активному розшуку у Рівненській області за підозрою у вчиненні кримінального злочину.

38-річного чоловіка доставили до Залізничного відділу поліції та передали слідчим. Крім цього на нього склали постанову за ст. 175-1 КУпАП (Куріння в заборонених місцях).


Львовские патрульные сделали замечание мужчине, который закурил на остановке для общественного транспорта и который, как оказалось, находился в розыске. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Сегодня утром, во время патрулирования на улице Городецкой, экипаж патрульной полиции увидел мужчину, который курил на остановке для общественного транспорта. Инспекторы решили подойти к нему и сделать замечание.

Мужчина находился с признаками опьянения и вел себя вызывающе. Патрульные проверили лицо в базе данных и выяснили, что он находится в активном розыске в Ровенской области по подозрению в совершении уголовного преступления.

38-летнего мужчину доставили в Железнодорожный отдел полиции и передали следователям. Кроме этого на него составили постановление по ст. 175-1 КУоАП (Курение в запрещенных местах).