ДТП, прокурор, пешеходПричетність прокурора до смертельної ДТП підтвердив головний прокурор Львівщини. Про це повідомляє ZAXID.NET

Пізно ввечері у п'ятницю, 20 квітня, в селі Торчиновичі Старосамбірського району прокурор Мостиської районної прокуратури здійснив наїзд на пішохода. Інцидент відбувся близько 21:50 на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород. Від отриманих травм пішохід – місцевий житель 1954 року народження загинув на місці.

Про те, що за кермом автомобіля перебував саме прокурор, першою повідомила 21 квітня журналістка телеканалу НТН Вікторія Балицька. За її даними, прокурор виявися нетверезим, алкотестер показав 1,2 проміле алкоголю.

У коментарі ZAXID.NET прокурор Львівської області Юрій Квятківський підтвердив факт перебування за кермом автомобіля прокурора Мостиської районної прокуратури, однак відмовився повідомити деталі. Квятківський пообіцяв, що обласна прокуратура оприлюднить усі подробиці цієї справи у понеділок, 23 квітня.

Більше про смертельну ДТП розповіли в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області. За їхньою інформацією, наїзд здійснив 29-річний мешканець м. Самбір, який перебував за кермом автомобіля ВАЗ-2114. Він разом із пасажиром автомобіля, також 29-річним мешканцем м. Самбір, отримали тілесні ушкодження. Прізвища учасників ДТП поки невідомі.


Причастность прокурора к смертельному ДТП подтвердил главный прокурор Львовской области. Об этом сообщает ZAXID.NET

Поздно вечером в пятницу, 20 апреля, в селе Торчиновичи Старосамборского района прокурор Мостисской районной прокуратуры совершил наезд на пешехода. Инцидент произошел около 21:50 на автодороге Львов-Самбор-Ужгород. От полученных травм пешеход - местный житель 1954 года рождения погиб на месте.

О том, что за рулем автомобиля находился именно прокурор, первой сообщила 21 апреля журналистка телеканала НТН Виктория Балицкая. По ее данным, прокурор оказался нетрезвым, алкотестер показал 1,2 промилле алкоголя.

В комментарии ZAXID.NET прокурор Львовской области Юрий Квяткивский подтвердил факт нахождения за рулем автомобиля прокурора Мостисской районной прокуратуры, однако отказался сообщить детали. Квяткивский пообещал, что областная прокуратура обнародует все подробности этого дела в понедельник, 23 апреля.

Больше о смертельное ДТП рассказали в Главном управлении Национальной полиции во Львовской области. По их информации, наезд совершил 29-летний житель Самбора, находившийся за рулем автомобиля ВАЗ-2114. Он вместе с пассажиром автомобиля, также 29-летним жителем г. Самбор, получили телесные повреждения. Фамилии участников ДТП пока неизвестны.