Гута Пеняцка, украинцы, полякиУ неділю, 26 лютого, у Гуті Пеняцькій, біля Меморіалу жертвам цивільного населення, що загинуло під час Другої світової війни у 1944 році, відбудуться скорботні заходи.

Про це повідомили у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської обладміністрації.

У заходах візьмуть участь: керівництво Львівської області та Бродівського району, члени товариства "Гута Пеняцька", представники польської громади Львівщини, гості з Республіки Польща та мешканці навколишніх населених пунктів.

Початок скорботних заходів о 12.00. Також заплановано проведення екуменічної панахиди, громадське віче та покладання квітів.


В воскресенье, 26 февраля, в Гуте Пеняцкой, у Мемориала жертвам гражданского населения, погибшего во время Второй мировой войны в 1944 году, состоятся траурные мероприятия.

Об этом сообщили в департаменте внутренней и информационной политики Львовской обладминистрации.

В мероприятиях примут участие: руководство Львовской области и Бродовского района, члены общества "Гута Пеняцкая", представители польской общины Львовщины, гости из Польши и жители окрестных населенных пунктов.

Начало скорбных мероприятий в 12.00. Также запланировано проведение экуменической панихиды, общественное вече и возложение цветов.