студент, попытка самоубийстваУ Львові студент викинувся з вікна.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

У поліцію надійшло повідомлення від медиків про те, що бригада швидкої допомоги доставила в травмпункт хлопця, який впав з вікна багатоповерхівки на одній з вулиць Галицького району міста.

У постраждалого діагностовано переломи обох ніг. Попередньо встановлено, що 18-річний хлопець вистрибнув з вікна четвертого поверху квартири, яку знімав разом з друзями.

Постраждалим виявився колишній студент одного з університетів Львова. За його словами, дізнавшись про відрахування з навчального закладу, він викинувся з вікна. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.120 Кримінального кодексу України (доведення до самогубства).

Правоохоронці встановлюють обставини події, слідство триває.


Во Львове студент выбросился из окна.

Об этом сообщили в Главном управлении Национальной полиции во Львовской области.

В полицию поступило сообщение от медиков о том, что бригада скорой помощи доставила в травмпункт парня, который упал из окна многоэтажки на одной из улиц Галицкого района города.

У пострадавшего диагностированы переломы обеих ног.  Предварительно установлено, что 18-летний парень выпрыгнул из окна четвертого этажа квартиры, которую снимал вместе с друзьями.

Пострадавшим оказался бывший студент одного из университетов Львова. По его словам, узнав об отчислении из учебного заведения, он выбросился из окна. Открыто уголовное производство по ч.1 ст.120 Уголовного кодекса Украины (доведение до самоубийства).

Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, следствие продолжается.