​Патрульні поліцейські запобігли трагедії у Львові.

Як розповіли в патрульної поліції Львова, до них надійшов виклик, що в одному з будинків на вул. Джорджа Вашингтона, людина закрилася в своїй кімнаті і хоче покінчити життя самогубством.

Його мати розповіла, що син займається бізнесом, але не може виплатити зарплату робітникам, тому вирішив вчинити суїцид.

Поліцейські, які прибули за викликом, почали розмовляти з бізнесменом через зачинені двері. Чоловік заявив, що не хоче більше жити, і вирішив повіситися. А потім зізнався, що йому теж повинні виплатити гроші за роботу, і навіть показав відповідні документи.

Патрульні проконсультували підприємця, як вийти з цієї ситуації, і дали йому номер центру безкоштовної юридичної допомоги.

Бізнесмен заспокоївся, і подякував патрульних за допомогу, - повідомляє IPnews.


Патрульные полицейские предотвратили трагедию во Львове.

Как рассказали в патрульной полиции Львова, к ним поступил вызов, что в одном из домов на ул. Джорджа Вашингтона человек закрылся в своей комнате и хочет покончить жизнь самоубийством.

Его мать рассказала, что сын занимается бизнесом, но не может выплатить зарплату рабочим, поэтому решил совершить суицид.

Полицейские, прибывшие по вызову, начали разговаривать с бизнесменом через закрытую дверь. Мужчина заявил, что не хочет больше жить, и решил повеситься. А потом признался, что ему тоже должны выплатить деньги за работу, и даже показал соответствующие документы.

Патрульные проконсультировали предпринимателя, как выйти из этой ситуации, и дали ему номер центра бесплатной юридической помощи.

Бизнесмен успокоился, и поблагодарил патрульных за помощь, - сообщает IPnews.