водовозка, сбила человекаУ Львові на вулиці Миколайчука водій водовозки під час руху заднім ходом наїхав на пішохода. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.            

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 29 квітня 2017 року. На вулиці Миколайчука у Львові, між будинками №8 та №10. Водій-експедитор ТЗОВ "Вода додому" розвозив воду по замовниках та біля 9:30 заднім ходом виїжджав з вулиці Миколайчука. Як розповів у судовому засіданні обвинувачений, у дзеркало заднього виду він побачив потерпілого, однак відволікся на огляд вулиці з іншого боку і вчинив наїзд на пішохода, спричинивши йому тяжкі ушкодження. Відразу зупинився, викликав для потерпілого швидку допомогу, після чого повністю оплатив його лікування.

Шевченківський районний суд м.Львова врахував, що потерпілий не має претензій до обвинуваченого, а також щире каяття останнього, тож засудив його за ч.2 ст.286 КК України до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік та звільнив від відбування основного покарання на іспитовий термін один рік.


Во Львове на улице Миколайчука водитель водовозки при движении задним ходом наехал на пешехода. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 29 апреля 2017 года га улице Миколайчука во Львове, между домами №8 и №10. Водитель-экспедитор ТЗОВ "Вода домой" развозил воду по заказчикам и около 9:30 задним ходом выезжал с улицы Миколайчука. Как рассказал в судебном заседании обвиняемый, в зеркало заднего вида он увидел потерпевшего, однако отвлекся на осмотр улицы с другой стороны и совершил наезд на пешехода, причинив ему тяжелые повреждения. Сразу остановился, вызвал для пострадавшего скорую помощь, затем полностью оплатил его лечение.

Шевченковский районный суд Львова учел, что пострадавший не имеет претензий к обвиняемому, а также искреннее раскаяние последнего, поэтому приговорил его по ч.2 ст.286 УК Украины к трем годам лишения свободы с лишением права управления транспортными средствами на один год, но освободил от отбывания основного наказания на испытательный срок один год.