сексуальное рабство, иностранец, ИспанияУ Львові правоохоронці затримали іноземця, котрий під видом роботи у закордонних готелях заманював дівчат у сексуальне рабство. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В рамках розпочатого кримінального провадження, передбаченого ч.2 ст.149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) ККУ, працівниками Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми за процесуального керівництва прокуратури Львівської області 22 серпня у Львові було затримано 32-річного громадянина Колумбійської республіки. За попередньою змовою з групою осіб, серед яких і громадяни України, він вербував молодих дівчат з метою подальшої сексуальної експлуатації в Іспанії. Зловмисник обіцяв їм роботу у готелях та нічних клубах, гарантував гарні умови праці, проживання у комфортабельних номерах готелів та високі заробітки, проте в результаті дівчата потрапляли в сексуальне рабство.

Наразі вирішується питання про затримання правопорушника у порядку ст. 208 КПК України. Йому загрожує від п’яти до дванадцяти років позбавлення волі.


Во Львове правоохранители задержали иностранца, который во видом работы в иностранных отелях заманивал девушек в сексуальное рабство. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В рамках начатого уголовного производства, предусмотренного ч.2 ст.149 (торговля людьми или другое незаконное соглашение относительно человека) УКУ, работниками Управления по борьбе с преступлениями, связанными с торговлей людьми под процессуальным руководством прокуратуры Львовской области 22 августа во Львове задержали 32-летнего гражданина Колумбийской республики. По предварительному сговору с группой лиц, среди которых и граждане Украины, он вербовал молодых девушек с целью дальнейшей сексуальной эксплуатации в Испании. Злоумышленник обещал им работу в отелях и ночных клубах, гарантировал хорошие условия труда, проживание в комфортабельных номерах гостиниц и высокие заработки, однако в результате девушки попадали в сексуальное рабство.

Сейчас решается вопрос о задержании правонарушителя в порядке ст. 208 УПК Украины. Ему грозит от пяти до двенадцати лет лишения свободы.