Олимпиада, ЛьвовЛьвів планує боротися за можливість проведення зимової Олімпіади. Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, інформує прес-служба міськради.

"Зазначу, на цей рік у нас заплановано багато знакових для міста процесів: Львів буде подавати заявку на проведення в 2021 році Всесвітнього з’їзду креативних міст ЮНЕСКО, це близько 500 представників з різних міст має приїхати до Львова у 2021 році, якщо, звісно, нам вдасться виграти заявку. Ми озвучували ініціативу, щоб у 2020 році Львів боровся за можливість проведення зимової Олімпіади. Це дасть змогу покращити якісно інфраструктуру. Місто мусить отримувати більше такого поштовху контентного", — розповів заступник міського голови Львова з питань розвитку.


Львов планирует бороться за возможность проведения зимней Олимпиады. Об этом сообщил заместитель городского головы Львова по вопросам развития Андрей Москаленко, сообщает пресс-служба горсовета.

"Отмечу, на этот год у нас запланировано много знаковых для города процессов: Львов будет подавать заявку на проведение в 2021 году Всемирного съезда креативных городов ЮНЕСКО, это около 500 представителей из разных городов приедет во Львов в 2021 году, если, конечно, нам удастся выиграть заявку. Мы озвучивали инициативу, чтобы в 2020 году Львов боролся за возможность проведения зимней Олимпиады. Это позволит улучшить качественно инфраструктуру. Город должен получать больше такого толчка контентного", - рассказал заместитель городского головы Львова по вопросам развития.