дети, Молодая гвардия45 дітей пільгових категорій вирушили на оздоровлення та відпочинок до Українського дитячого центру "Молода гвардія" на І тематичну зміну "Від серця до серця".

За словами заступника директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Віктора Степанюка, першочергово надаються путівки дітям-сиротам, дітям, які позбавлені батьківського піклування, інвалідам, дітям з малозабезпечених та багатодітних сімей та тим, які перебувають на диспансерному обліку.

Для дозвілля дітей в таборі діють творчі майстерні. Протягом зміни проводяться різноманітні спортивні естафети, заходи, спрямовані на фізичний розвиток дитини, спортивне орієнтування на місцевості.

Дітей залучають до командних ігор та конкурсів, проводяться розважальні дискотеки, конкурси юних талантів. У центрі діти перебуватимуть 21 день.


45 детей льготных категорий отправились на оздоровление и отдых в Украинский детский центр "Молодая гвардия" на I тематическую смену "От сердца к сердцу".

По словам заместителя директора департамента социальной защиты населения облгосадминистрации Виктора Степанюка, в первую очередь предоставляются путевки детям-сиротам, детям, лишенным родительской опеки, инвалидам, детям из малообеспеченных и многодетных семей и тем, которые находятся на диспансерном учете.

Для досуга детей в лагере действуют творческие мастерские. В течение смены проводятся различные спортивные эстафеты, мероприятия, направленные на физическое развитие ребенка, спортивное ориентирование на местности. Детей привлекают к командным играм и конкурсам, проводятся развлекательные дискотеки, конкурсы юных талантов. В центре дети будут находиться 21 день.