пожар, ярмарка, взрыв, пострадавшиеУ Львові п'ятеро людей госпіталізовано у лікарню з опіками, які вони отримали під час вибуху на Різдвяному ярмарку у Львові. Двоє у реанімації. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 22 грудня, у Львівській міській раді відбулось позапланове засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС щодо ситуації, яка сталася на Різдвяному ярмарку у центрі міста. Як доповів під час засідання начальник управління охорони здоров’я міськради Володимир Зуб, постраждалим особам надається вся необхідна медична допомога. Загалом госпіталізовано 5 осіб, з яких двоє перебуває в реанімації. 4 доставлено у 8-му міську лікарню бригадою швидкої медичної допомоги і 1 особа звернулася самостійно. Усі п’ятеро осіб мають опіки різних частин тіла. 

"Усі четверо були при виконанні якихось робіт і вони отримали виробничу травму. Про п’яту особу отримав інформацію в телефонному режимі, що він самостійно звернувся: чи він допомагав гасити, чи він працівник — інформації ще немає".

Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я міськради

Одній особі, яка знаходиться в реанімації, — 50 років, решта — молоді люди, приблизно 22−25 років.


Во Львове пять человек госпитализированы в больницу с ожогами, которые они получили во время взрыва на Рождественской ярмарке во Львове. Двое в реанимации. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня, 22 декабря, во Львовском городском совете состоялось внеплановое заседание городской комиссии по вопросам ТЭБ и ЧС по ситуации, которая произошла на Рождественской ярмарке в центре города. Как доложил на заседании начальник управления здравоохранения горсовета Владимир Зуб, пострадавшим предоставляется вся необходимая медицинская помощь. Госпитализированы 5 человек, из которых двое находится в реанимации. 4 доставлены в 8-ю городскую больницу бригадой скорой медицинской помощи и 1 человек обратился самостоятельно. Все пять человек имеют ожоги различных частей тела. 

"Все четверо были при исполнении каких-то работ и они получили производственную травму. О пятом получил информацию в телефонном режиме, что он самостоятельно обратился – то ли он помогал тушить, то ли он - работник - информации еще нет".

Владимир Зуб, начальник управления здравоохранения горсовета

Одному человеку, который находится в реанимации, - 50 лет, остальные - молодые люди, примерно 22-25 лет.