пожар, ярмарка, военныйУ Львові під час пожежі на Різдвяному ярмарку першу медичну допомогу постраждалим до приїзду медиків надавав військовослужбовець військової частини А3618/356. Про це повідомляє голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич. 

"Я і багато хто, ставши свідком сьогодні ситуаціі, яка сталася на Ярмарку (пр. Свободи, Львів), хочу подякувати ось цьому хлопцю Алямському Андрію Андрійовичу, який під час пожежі на ярмарку надавав медичну допомогу постраждалим людям до приїзду медиків, сам хлопець військовослужбовець А3618/356 артилерійський полк - таким хлопцям повага!"

Ігор Зінкевич

За його інформацією, горіла дерев'яна ятка навпроти будинку №33 на пр. Свободи. Було чути декілька вибухів, скоріш за все газових балонів, та кільканадцять працівників ярмарку підручними засобами (вогнегасниками та водою) намагались потушити вогонь. Полум'я вогню ставало більше та лунали вибухи. На місце події було викликано декілька карет швидкої медичної допомоги та працівників ДСНС.

До їх приїзду людей було відведено на безпечну відстань. В процесі підбігли перехожі та повідомили, що неподалік місця події є потерпілі. В процесі виклику повторно швидкої допомоги, оскільки наслідки були важкі, підбіг хлопчина у військовій формі, представився військовим медиком та почав надавати першу домедичну допомогу, розмовляти з потерпілими, жартувати, щоб не втрачали свідомість.

По прибуттю медиків усіх потерпілих було госпіталізовано у 8-му клінічну лікарню з опіками різного ступеня.

1fae843ba31f21da3d038cdfea5023f0.md.jpg 1d4d7595259eef74cd0918656e5c1545.md.jpg b0003e280509682f4edc387655187387.md.jpg 041d5c11a4aa8e5e6336c17a30c9f7a4.md.jpg


Во Львове во время пожара на Рождественской ярмарке первую медицинскую помощь пострадавшим до приезда медиков оказывал военнослужащий воинской части А3618/356. Об этом сообщает председатель ОО "Варта 1" Игорь Зинкевич. 

"Я и многие, став свидетелем сегодня ситуация, которая произошла на Ярмарке (пр. Свободы, Львов), хочу поблагодарить вот этому парню Алямському Андрей Андреевич, который во время пожара на данный оказывал медицинскую помощь пострадавшим людям до приезда медиков, сам парень военнослужащий А3618 / 356 артиллерийский полк - таким ребятам уважение! "

Игорь Зинкевич

По его информации, горела деревянная палатка напротив дома №33 на пр. Свободы. Было слышно несколько взрывов, скорее всего газовых баллонов, и несколько работников ярмарке подручными средствами (огнетушителями и водой) пытались потушить огонь. Пламя огня становилось больше и раздавались взрывы. На место происшествия были вызваны несколько карет скорой медицинской помощи и работников ДСНС.

К их приезду людей было отведено на безопасное расстояние. В процессе подбежали прохожие и сообщили, что неподалеку от места происшествия есть пострадавшие. В процессе вызова повторно скорой помощи, поскольку последствия были тяжелые, подбежал парень в военной форме, представился военным медиком и начал оказывать первую домедицинскую помощь, разговаривать с пострадавшими, шутить, чтобы не теряли сознание.

По прибытию медиков всех пострадавших были госпитализированы в 8-м клиническую больницу с ожогами разной степени.