дорога, ремонтВ області ремонтують автомобільну дорогу Львів-Пустомити-Меденичі. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Підрядна організація учора, 21 серпня, розпочала роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного дорожнього покриття на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі у місті Пустомити. Роботи здійснюють по всій ширини проїзної частини. Ділянка, на якій влаштовують дорожнє покриття, перекрита для проїзду транспортних засобів, про що інформують відповідні дорожні знаки. Також на вказаній автомобільній дорозі  дорожники продовжують виконувати роботи з влаштування дощової каналізації.

Нагадаємо, на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області підрядна організація активно здійснює капітальний ремонт автомобільної дороги Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі у м. Пустомити.


В области ремонтируют автомобильную дорогу Львов-Пустомыты-Меденичи. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Подрядная организация вчера, 21 августа, начала работы по устройству выравнивающего слоя асфальтобетонного дорожного покрытия на автомобильной дороге общего пользования государственного значения Т-14-16 Львов - Пустомыты - Меденичи в городе Пустомыты.

Работы осуществляют по всей ширине проезжей части. Участок, на котором устраивают дорожное покрытие, перекрыт для проезда транспортных средств, о чем информируют соответствующие дорожные знаки. Также на указанной автомобильной дороге дорожники продолжают выполнять работы по устройству ливневой канализации.