разбой, грабеж, обменный пунктПоліцейські затримали групу зловмисників, причетних до розбійних нападів на Львівщині. За рішенням суду вони арештовані. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники управління карного розшуку Головного управління Нацполіції у Львівській області спільно з оперативниками Стрийського відділу поліції затримали групу осіб, які підозрюються у скоєнні розбійних нападів на пункти обміну валют та інших злочинів на території області.

Затримали зловмисників після скоєння розбійного нападу на пункт обміну валют у місті Трускавець. 20 серпня близько 02.20 двоє з них здійснили шість пострілів у вікно фінансового закладу, намагаючись пошкодити скло, щоб потім проникнути у приміщення. Коли їм це не вдалося, вони втекли з місця події. Невдовзі їх затримали працівники поліції та вилучили зброю, маски, рукавиці та інші речові докази.

"Відомо, що до злочинної групи входило четверо осіб віком від 20 до 23 років, мешканці Стрийщини та Турківського району. Напад на трускавецький обмінник – не єдиний злочин, до якого вони причетні. Зловмисники діяли з особливою зухвалістю та цинізмом, використовуючи зброю та різні автомобілі", - повідомив т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

За рішенням суду чотирьом нападникам  обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб без можливості внести заставу.

Зловмисникам повідомлено про підозру в скоєнні злочинів за ч.2, та ч.4  ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Максимальне покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Проводиться досудове розслідування та перевірка затриманих щодо причетності їх до інших кримінальних правопорушень.


Полицейские задержали группу злоумышленников, причастных к разбойным нападениям на Львовщине. По решению суда они арестованы. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сотрудники управления уголовного розыска Главного управления Нацполиции во Львовской области совместно с оперативниками Стрыйского отдела полиции задержали группу лиц, подозреваемых в совершении разбойных нападений на пункты обмена валют и других преступлений на территории области.

Задержали злоумышленников после совершения разбойного нападения на пункт обмена валют в городе Трускавец. 20 августа около 02.20 двое из них совершили шесть выстрелов в окно финансового учреждения, пытаясь повредить стекло, чтобы затем проникнуть в помещение. Когда им это не удалось, они скрылись с места происшествия. Вскоре их задержали сотрудники полиции и изъяли оружие, маски, перчатки и другие вещественные доказательства.

"Известно, что в преступную группу входило четыре человека в возрасте от 20 до 23 лет, жители Стрыйщины и Турковского района. Нападение на трускавецкий обменник - не единственное преступление, к которому они причастны. Злоумышленники действовали с особой дерзостью и цинизмом, используя оружие и различные автомобили", - сообщил и.о. начальника Главного управления Национальной полиции во Львовской области полковник полиции Тарас Сабанюк.

По решению суда четырем нападающим избрана мера пресечения в виде содержания под стражей сроком на 60 суток без возможности внести залог.

Злоумышленникам сообщено о подозрении в совершении преступлений по ч.2 и ч.4 ст.187 Уголовного кодекса Украины (разбой). Максимальное наказание, предусмотренное статьей, - лишение свободы на срок от восьми до пятнадцати лет с конфискацией имущества.

Проводится досудебное расследование и проверка задержанных о причастности их к другим уголовным преступлениям.