обокрали, участник, боевых действийУ Львові зловмисник обікрав 48-річного учасника бойових дій. Крадієм виявився 28-річний львів'янин. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Залізничний відділ поліції 19 серпня звернувся 48-річний львів’янин. Він повідомив, що невідома особа викрала у нього мобільний телефон Samsung та кульок з документами, серед яких були посвідчення водія та копія посвідчення учасника бойових дій, видані на його ім’я. Як з’ясували правоохоронці, до вчинення крадіжки причетний 28-річний місцевий мешканець.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк до трьох років.


Во Львове злоумышленник обокрал 48-летнего участника боевых действий. Вором оказался 28-летний львовянин. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Железнодорожный отдел полиции 19 августа обратился 48-летний львовянин. Он сообщил, что неизвестный похитил у него мобильный телефон Samsung и пакет с документами, среди которых были водительского удостоверения и копия удостоверения участника боевых действий, выданные на его имя. Как выяснили правоохранители, к совершению кражи причастен 28-летний местный житель.

По факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.185 Уголовного кодекса Украины (кража). Максимальное наказание, предусмотренное статьей, - лишение свободы на срок до трех лет.