умер, человек, улица генерала ЧупринкиУ Львові на перехресті вулиць Чупринки та Політехнічної помер чоловік. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 22 серпня, о 15.20 до поліції надійшло повідомлення, що на перехресті вулиць Генерала Чупринки та Політехнічної померла людина. Правоохоронці, які працюють на місці події, встановили, що помер 62-річний чоловік. Попередня причина смерті, встановлена медиками, – обірвався тромб. Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Во Львове на перекрестке улиц Чупрынки и Политехнической умер человек. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 22 августа, в 15.20 в полицию поступило сообщение, что на перекрестке улиц Генерала Чупринки и Политехнической умер человек. Правоохранители, которые работают на месте происшествия, установили, что умер 62-летний мужчина. Предварительная причина смерти, установленная медиками, - оборвался тромб. Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.