розыск, крестная, Светлана, ПанькивЛьвів'янка розшукує хресну матір, зв'язок з якою обірвався у 2005 році. Про це повідомляється у групі "Варта 1". 

"Дуже, дуже потрібно віднайти людину. Це моя хресна мама! Востаннє я з нею бачилася у 2003-2005 році. Після цього зв'язок обірвався. Звати цю жінку Світлана. Вік її зараз 45-50 років. Її дівоче прізвище Паньків. Яке після одруження - не знаю. У роках, що вказані вище, у цієї жінки вже була донька. Чоловіка, швидше за все, звати Олег. Рідну сестру - Галина. Працювала вона на той час у магазині біжутерії в ТЦ "Магнус". Проживала в районі аеропорту "Львів". Більш детальної інформації я не маю. Люди, якщо опис, наведений вище, підпадає під когось із Ваших родичів чи знайомих, велике прохання!!! напишіть мені у приватні повідомлення. Я буду Вам безмежно вдячна", - написала автор повідомлення Роксолана Зінкевич.


Львовянка разыскивает крестную мать, связь с которой прервалась в 2005 году. Об этом сообщается в группе "Варта 1". 

"Очень, очень нужно найти человека. Это моя крестный мама! Последний раз я с ней виделась в 2003-2005 году. После этого связь оборвалась. Зовут эту женщину Светлана. Возраст ее сейчас 45-50 лет. Ее девичья фамилия Панькив. Какое после женитьбы - не знаю. в годах, указанные выше, у этой женщины уже была дочь. Мужчину, скорее всего, зовут Олег. Родную сестру - Галина. Работала она тогда в магазине бижутерии в ТЦ "Магнус". Проживала в районе аэропорта "Львов". Более детальной информации у меня нет. Люди, если описание, приведенное выше, подпадает под кого-то из Ваших родственников или знакомых, большая просьба!!! напишите мне в личные сообщения. Я буду Вам безмерно благодарна", - написала автор сообщения Роксолана Зинкевич.