горели автомобили, 22 мая, Брюховичи, Левандовка, Сыхов

У Львові за ніч 22 травня горіло 5 автомобілів, в тому числі й посадовців. Про це повідомляє керівник виконкому “Варта 1” Ігор Зінкевич. 

Так, о 03:20 у мікрорайоні Левандівка на вул. Роксоляни 28 двоє невідомих підпалили автомобіль Volkswagen Bora

О 03:30 смт. Брюховичі на вул. Львівській, 33, загорілись два автомобілі марки Toyota Land Cruiser, який належить голові сільської ради смт. Брюховичі та автомобіль марки Suzuki Grand Vitara, який належить також родині голові сільської ради.

О 04:00 на прос. Червоної Калини, 104 відбулося загоряння двох автомобілів: Citroen Berlingo, від якого загорівся з боку припаркований автомобіль Honda Civic.


Во Львове за ночь 22 мая горело 5 автомобилей, в том числе чиновников. Об этом сообщает руководитель исполкома "Варта 1" Игорь Зинкевич. 

Так, в 03:20 в микрорайоне Левандивка на ул. Роксоланы 28 двое неизвестных подожгли автомобиль Volkswagen Bora

В 03:30 с. Брюховичи на ул. Львовской, 33, загорелись два автомобиля марки Toyota Land Cruiser, который принадлежит председателю сельского совета пгт. Брюховичи и автомобиль марки Suzuki Grand Vitara, который принадлежит также семье председателю сельского совета.

В 04:00 на пер. Красной Калины, 104 произошло возгорание двух автомобилей: Citroen Berlingo, от которого загорелся со стороны припаркованный автомобиль Honda Civic