утонули, на Львовщине, три человекаУ вихідні, упродовж однієї доби, на Львівщині потонули одразу три людини. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Так, 20 травня, о 15:50 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в сел. Жвирка Сокальського району в місцевому ставку виявлено тіло чоловіка, 1956 року народження. Тіло потопельника без ознак насильницької смерті витягнули на поверхню працівники поліції.

Цього ж дня о 16:40 у м. Радехів на вул. Об’їзна, у місцевих очисних спорудах, під час риболовлі впав у воду та втопився чоловік, 1946 року народження. Тіло було витягнуто на поверхню працівниками поліції, без ознак насильницької смерті.

Увечері, о 19:40 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на території Дрогобицького району поблизу м. Трускавець в озері втопився житель м. Борислав, 1985 року народження. З настанням світлої пори доби розпочалися пошуки тіла.

Рятувальники Львівщини закликають уникати купання в затоплених кар'єрах, каналах, озерах, пожежних водоймах, ставках і інших водоймах, які не мають обладнаних рятувальних постів, не визначені місцевою держадміністрацією як місця масового відпочинку біля води.


В выходные, в течение суток, на Львовщине утонули сразу три человека. Об этом сообщает пресс-служба Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

Так, 20 мая, в 15:50 в Службу спасения 101 поступило сообщение о том, что в пос. Жвирка Сокальского района в местном пруду обнаружено тело мужчины, 1956 года рождения. Тело утопленника без признаков насильственной смерти вытащили на поверхность работники полиции.

В этот же день в 16:40 в г. Радехов на ул. Объездная в местных очистных сооружениях, во время рыбалки упал в воду и утонул мужчина, 1946 года рождения. Тело было извлечено на поверхность работниками полиции, без признаков насильственной смерти.

Вечером, в 19:40 к спасателям поступило сообщение о том, что на территории Дрогобычского района вблизи г. Трускавец в озере утонул житель г. Борислав., 1985 года рождения. С наступлением светлого времени суток начались поиски тела.

Спасатели Львовщины призывают избегать купания в затопленных карьерах, каналах, озерах, пожарных водоемах, прудах и других водоемах, которые не имеют оборудованных спасательных постов, не определены местной госадминистрацией как места массового отдыха у воды.