выпало осадков, гидрометцентр, где расчищают коммунальные службыЧерез негоду, яка пройшла містом Львовом, комунальні служби у посиленому режимі працюють над ліквідацією наслідків на найбільш проблемних ділянках. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Техніку та працівників залучають до розчищення проїзду доріг, ліквідації підтоплень та затікання дахів. Як повідомили на "Гарячій лінії міста", після негоди звернень щодо падіння дерев не було.

"В оперативному режимі з усіма керівниками районів проговорили першочергові роботи з ліквідації наслідків негоди. Зараз працівники комунальних підприємств, ШРП будуть опрацьовувати найбільш критичні ділянки, прибирати території, в тому числі, від побутового сміття", - зазначили в департаменті житлового господарства та інфраструктури.

За даними Львівського гідрометцентру, сьогодні у Львові за 6 годин випало 23 мм опадів, що становить майже третину від місячної норми на травень.


Из-за непогоды, которая прошлась по Львову, коммунальные службы в усиленном режиме работают над ликвидацией последствий на наиболее проблемных участках. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Технику и работников привлекают к расчистке проезда дорог, ликвидации подтоплений и затекания крыш. Как сообщили на "Горячей линии города", после непогоды обращений по поводу падения деревьев не было.

"В оперативном режиме со всеми руководителями районов проговорили первоочередные работы по ликвидации последствий непогоды. Сейчас работники коммунальных предприятий, ШРП будут обрабатывать наиболее критические участки, убирать территории, в том числе, от бытового мусора", - отметили в департаменте жилищного хозяйства и инфраструктуры.

По данным Львовского гидрометцентра, сегодня во Львове за шесть часов выпало 23 мм осадков, что составляет почти треть месячной нормы на май.